detail grafische vormgeving omslag boek

Grafische vormgeving met iets extra’s

Maak het duidelijk, praktisch en mooi

Goed vormgegeven materiaal is duidelijk in wat het is. Praktisch in gebruik. Dat maakt het gebruik ervan prettig. En… goed functionerende, mooie spullen maken je vaak een beetje blij.

Ik help je graag

Ik kan ‘je gereedschap zijn’ en precies maken wat je vraagt. Maar ik denk liever met je mee. Door suggesties te maken; feedback te geven op wensen of plannen. Of door mijn creativiteit in te zetten en jouw ideeën vorm te geven. Samen kan je immers meer dan alleen. Vaak met beter resultaat dan je had gehoopt. We spreken altijd af dat ik doorga tot jij tevreden bent. Want daar gaat het om: jij moet blij zijn met het resultaat!

Mijn kennis is divers

Ik werk met tekst en beeld. Maar: maak ook tekst en beeld. Ik ben een bevoegd docent Nederlands én een bevoegd docent Tekenen. Ik heb daarbij een NIMA Communicatie-training afgerond, een cursus Copywriting gedaan en in de praktijk een goed gevoel voor marketing gekregen: mijn advies is vaak uitermate nuttig. Als je wilt geef ik inhoudelijke feedback op je tekst. Maak ik tekstaanpassingen. Zowel ter verduidelijking van je tekst, als voor een prettiger vormgeving (handig als je alinea net één woord te lang is om op een pagina te passen).

detail-tekening-bengaalse-oehoe

Ook als je niet weet waar of hoe te beginnen kan ik helpen

Wil je een boek, brochures, folder, logo, kaart, tijdschrift of ander drukwerk? En heb je geen idee hoe dat aan te pakken?
Vaak is het al lastig om te bepalen wat je precies vertellen wilt, wat je bereiken wilt. Dan helpt het als iemand fris tegen het onderwerp aankijkt en niet bang is om de vinger op een zere plek te plaatsen. Het goed, helder en aantrekkelijk presenteren van informatie blijkt vaak lastiger dan vooraf bedacht. En dan is het wat fijn als iemand je helpen kan! Ik verwerk jouw tekst (en beeldmateriaal) tot iets waar je trots op kunt zijn! Als het nodig is, help ik je om je tekst te herschrijven. Ook kan ik beeldmateriaal voor je maken (fotografie & tekenwerk) of vinden. Oud materiaal aanpassen aan nieuwe wensen behoort ook tot de mogelijkheden.

‘Eerst kijken, dan kopen?’

  • Zie mijn portfolio’s voor voorbeelden van mijn werk.
  • Lees de referenties van mijn eerdere opdrachtgevers.
  • Kijk eens naar mijn ervaring.
  • Vraag om een gratis kennismakingsgesprek. Het verplicht tot niets.

Neem contact op