Specialiteiten en ervaring

Voorbeelden van produkten

Grafische vormgeving ‘op het platte vlak’

Ik heb de meeste ervaring met drukwerk. Denk aan boeken, folders, flyers en kaarten, heel veel kaarten (via Kaartje2Go heb ik ruim 70.000 kaarten verkocht).  Daarnaast heb ik logo’s gemaakt, technische werktekeningen aangepast; scheurkalenders en tijdschriften in elkaar gezet, jaarkalenders ontworpen, een kunstcatalogus gemaakt (inclusief de fotografie) en een serie kinderboekjes.

Verder heb ik gewerkt aan strippenkaarten, posters, brochures, cursusmateriaal, kladblokjes en huisstijlen (briefpapier, visitekaartjes, aanvullende produkten als pennen en stempels). En vast nog wel meer ook (soms vergeet ik wel eens iets). Kijk in mijn portfolio voor voorbeelden! Laat me weten welk drukwerk je nodig hebt en ik zal je laten weten wat ik voor je kan doen!

Ontwerp én DTP

DTP staat voor ‘DeskTop Publishing’: de opmaak van drukwerkbestanden. Of: het ‘vertalen van een ontwerp naar een computer-bestand dat de drukker kan drukken’.
Wat blijkt? Niet elke ontwerper kan goed ‘DTP-en’, en niet elke DTP-er kan een goed ontwerp maken. Ik heb niet alleen DTP-werkzaamheden opgepakt voor enkele zeer ervaren vormgevers, maar ook mijn kennis gedeeld met net-startende collega’s. Ik heb beide onderdelen van het vak altijd gewoon gecombineerd. En doe dat gewoon ook voor jou, als je me vertelt waarvoor je mijn hulp wenst?

Ik help graag… desnoods met een doorverwijzing

Ik vind het leuk om vorm te geven, mensen te helpen en mijn portfolio uit te breiden met produkten die ik nog niet eerder heb gemaakt. Maar… als ik denk dat ik niet de aangewezen persoon ben voor jou, of jouw specifieke opdracht, dan laat ik je dat gewoon weten. Ik denk dat ik je daarmee het beste help. Als ik kan, zal ik je zeker een collega aanraden.

Dit spreekt me aan, neem contact met me op!