Kaarten

Kaartontwerpen

Sinds 31 oktober 2010 kaarten heb ik kaartontwerpen gemaakt voor webwinkel Kaartje2Go – al zal ik daar binnenkort mee stoppen. Van mijn ontwerpen zijn ruim 80.000 kaarten verkocht.

Je kunt op Kaartje2Go zowel voor een ‘kant-en-klare’ kaart kiezen, als zelf een kaart maken. Dat houdt in dat je -bijvoorbeeld- mijn ontwerpen, foto’s of illustraties kunt gebruiken zoals ze zijn, maar ook dat je ze als basis van een eigen ontwerp kunt benutten.
Je kunt zelf teksten aanpassen, toevoegen (of weghalen) en ook (extra) foto’s uploaden. Er is keuze uit verschillende soorten en formaten kaarten. Je kaart wordt naar keuze naar jouzelf of naar een adres naar wens gestuurd.

‘Echte kaarten’

Kaarten in kleine oplage van bijzondere tekeningen: mooi, exclusief en betaalbaar.

Van enkele van mijn tekeningen heb ik kaarten laten maken. Ik heb gekozen voor luxe: mooi dik, wit papier met een speciale zacht-matte afwerking. De kaarten zijn vierkant, 13,5 x 13,5 cm, en komen met een passend gekleurde envelop. De binnenzijde is op verzoek leeg gelaten zodat er lekker veel ruimte is om te schrijven. De achterkant van de vlinderkaarten geeft wat (ludieke, verzonnen) informatie over de afgebeelde vlinder.
Leuk om te weten: Veel kaarten worden gekocht als cadeautje of ingelijst en als schilderijtje opgehangen!

Koop je kaarten rechtstreeks van de kunstenaar!

Ik verkoop de kaarten zowel per stuk als per setje (van 2 stuks of 4 stuks).
Vanaf 4 stuks is de prijs per kaart €2,50 (verzendkosten 4 stuks: €2,50).

Neem contact op