Een website als onderdeel van je huisstijl

wordpress logo

Een eenvoudige WordPress website (zonder ‘web-winkeltje’) die je ook zelf kunt onderhouden.

Je wilt snel een website hebben?

Geen probleem. Maar… let wel: een snelle oplevering door mij vraagt voorbereiding van jou. Heb je al bruikbare tekst (die ‘SEO‘ is)? En plaatjes? En een logo? Weet je wat je wilt bereiken? (Wil je bijvoorbeeld informatie geven? Welke dan? Aan wie? Waarom?)  Ja? Fijn, dan kunnen we aan de gang.

Hulp bij de voorbereiding van je website

Een goede structuur is belangrijk bij een website. De structuur helpt bezoekers om snel de juiste informatie te vinden. De structuur helpt jou bij het invullen van je website. Maar nadenken over de structuur en de tekst van je website vraagt tijd en aandacht. En daarmee kost een website vaak meer dan je denkt. Alle advertenties die je beloven dat je ‘binnen een half uur zelf je eigen website hebt gemaakt’ geven daarom een heel vertekend beeld. Gelukkig kan ik je helpen. Zowel door het stellen van vragen, het geven van feedback, als het schrijven en bouwen zelf.

Als we al samen bezig zijn met je huisstijl, heb ik je waarschijnlijk al een beetje laten nadenken over wat voor jou belangrijk is. Over wat jij wil. Dat geeft mooie handvatten voor het maken van je site. Het maakt het proces net wat makkelijker en sneller (en goedkoper?) dan het anders zou zijn geweest.

Aanpassen / Updaten van je bestaande website

Heb je een nieuw logo? Of aangepaste huisstijl? Tekstwijzigingen? Ik pas je bestaande site aan; of maak op basis van je oude site een nieuwe!
Als je je teksten wilt aanpassen, maar niet goed weet wat je precies wilt, dan kan ik een voorstel doen. Het is altijd makkelijker om commentaar te geven op iets, dan om  zelf te beginnen. Met mijn voorzet, ben je alvast lekker op weg om je site precies zo te krijgen als je ‘m hebben wilt.

Natuurlijk zet ik de website neer bij je eigen hosting-provider. En uiteraard kun je dan zelf alles naar wens aanpassen – dus zelf je website bijhouden.

Dat is een prettige werkwijze – neem contact met me op?

Een voorbeeld van tekstvoorstellen ‘om je op weg te helpen’ en een restyling: