Prijsvoorbeelden

Voorbeelden van kosten – drukwerk inclusief vormgeving

  • Een flyer kant-en-klaar thuisbezorgd, inclusief drukkosten:  vanaf ± € 500,00.
    Dit bedrag omvat: dubbelzijdige 4-kleurendruk + opdrachtbespreking + een eenvoudig ontwerp +  1x ontwerp-overleg + 2x aanpassingen (tekstplaatsing, tekstwijzingen) + drukbegeleiding + drukkosten van een goedkope internetdrukkerij (tot 1000 stuks).
  • Een logo, afgeleverd per e-mail en op je eigen visitekaartjes: vanaf ± € 700,00.
    Inclusief: 3 ontwerpvoorstellen + tot 3 aanpasrondes van 1 ontwerp (inclusief kort overleg) + aanlevering in 4 bestandsformaten + visitekaartjes-ontwerp met uiteindelijk logo +  ± 250 stuksvisitekaartjes (dubbelzijdige 4-kleurendruk, inclusief drukwerkbegeleiding en drukkosten bij een goedkope internetdrukkerij).

Een goed voorbeeld van een goedkope internetdrukkerij is bijvoorbeeld drukwerkdeal.nl. Of flyeralarm.com. Natuurlijk heb ik ook gewoon contact met diverse ‘echte drukkerijen’. Ook ben ik volledig bereid om kennis te maken of samen te werken met partijen die ik nog niet ken.

Beheersing van kosten – de strippenkaart

Sommige werkzaamheden of aanpassingen zijn zo klein, dat het amper lonend is om een factuur te maken (en in de administratie te verwerken). Dit geldt helemaal als het wijzigingen of updates betreffen in bestaand drukwerk. Of als het gaat om een update van je website. Hiervoor heb ik de strippenkaart ‘uitgevonden’. Bij een strippenkaart betaal je als het ware enige tijd ‘vooraf’, waarvoor je ook een kleine korting ontvangt op mijn standaardtarief. De tijd die ik spendeer aan je opdrachten trek ik steeds af van de strippenkaart. Je ontvangt steeds per email een overzicht van de tijd die ik afboek (de kleinste hoeveelheid tijd die ik afboek is een half uur). De kaart is twee jaar geldig. Je krijgt per e-mail een strippenkaart toegestuurd waarin je ook zelf steeds de afgeboekte tijd kunt bijhouden. Zo houd je ook een visueel overzicht van je financiële status!

Ik heb strippenkaarten van 5 uur, 10 uur, 15 uur en 20 uur. De grootste kaart geeft je de meeste korting (van bijna 5% tot ruim 15%). Deze kaart is geschikt voor steeds terugkerende kleine aanpassingen; onderhoud aan je website, en als je mij wilt inzetten als ‘vraagbaak’ of docent. Heb je eenmaal een grote strippenkaart gekocht, dan blijft dit tarief voor je gelden. De kaarten boeken per half uur af – al ben ik hierbij vaak veel te vriendelijk voor jou.